07 de març, 2018

Les dones d'Albet i NoyaAvui les dones d'Albet i Noya ens reivindiquem com a peça imprescindible que som per a l'elaboració, distribució i difusió dels nostres vins. Aquesta és la nostra història!


Marga

És l’enòloga d’Albet i Noya des de fa 25 anys i, com a mare del tots els vins, li costa escollir quin és el seu preferit. Al final, però, confessa que té una predilecció especial pel Syrah Col·lecció, “des de la vinya quan és raïm, al dipòsit quan fermenta i, al final, quan el tens a la copa”.


Delfina 

És potser qui coneix més en profunditat els nostres vins, fins a la seva partícula més petita. La Delfina és la cap de laboratori des de fa 15 anys i diu ser una gran bevedora de vins negres. Potser és perquè té els gens de l’experimentació a la sang, que el seu vi preferit és el Belat.Gemma 

És gràcies a ella que trobeu els nostres vins a totes les botigues, bars i restaurants al llarg i ample del país. Es mou entre Girona, Barcelona i Vilafranca, ciutat que l’ha acollit i a on ja s’hi troba com a casa. Gran coneixedora del món del vi (títol WSET nivell 3 amb mèrits) diu que sempre que pot s’omple la copa amb un Reserva Martí.


Montse 

És l'administrativa que tot ho controla i qui us rebrà amb un entranyable somriure si ens veniu a veure entre setmana. Diplomada en turisme, treballa al celler des del 2002 i en coneix tots els seus secrets. Li costa decidir-se per un vi en concret (pensa que hi ha un vi per a cada ocasió) però diu que li encanta gaudir de la nostra Curiosa Rosada amb bona companyia.


Adela 

Les nostres vinyes no serien el que són sense la seva actitud i el seu saber fer a l’hora de moure papers, controls i certificats ecològics. Barcelonina que ha trobat el seu racó en una masia del Penedès. És combativa i celebra totes les victòries amb una copa del vi negre Les Timbes.

Anna 

És l’encarregada d’organitzar les visites i tots els xous que es realitzen al celler. Diplomada en turisme, màster en comunicació i marketing on line i títol WSET. Sobrepassada la línia dels 30 anys, diu que ja està preparada per gaudir de vins forts i expressius com és el cas del La Milana, un dels seus preferits.


Jennifer 

Estudiant d’Administració i direcció d’empreses, és qui us ensenyarà el celler i un farà tastar els millors vins si ens veniu a visitar durant el cap de setmana. Veïna del Garraf, és fresca, riallera i té una especial predilecció pel Xarel·lo El Fanio.


Núria 

Periodista, publicista i sommelier. Porta els temes de comunicació del celler i també us la trobareu fent visites i tastos pels enoturistes més inquiets. Es declara fan del Blanc XXV i, com a bona sadurninenca que és, de qualsevol bombolla amb més de 100 mesos de criança.Maria 

L’encarregada de tenir-ho tot en ordre i tot a punt. Argentina que fa més de 15 anys que viu al Penedès i que ha fet dels Albet la seva segona família. A la feina és discreta, treballadora i efectiva. A fora, efervescent i elegant, així com el seu Clàssic Penedès preferit: el Brut 21.


Wine in ModerationNota Legal