15 de gener, 2018

Nova activitat: ruta amb Mehari per les vinyes del Penedès

Una nova manera informal i divertida de conèixer el Penedès és fer-ho amb un Citroën Mehari. I ara, a Albet i Noya t’oferim la possibilitat de combinar la nostra visita al celler amb un tour pels voltants de Sant Pau d’Ordal tot circulant amb aquest mític vehicle entre vinyes. Durant el recorregut, descobrireu alguns racons de la nostra comarca com ara el bonic barri de Can Rovira, a Sant Pau d’Ordal o el monestir romànic de Sant Sebastià dels Gorgs. També gaudireu dels millors camins entre vinyes al ritme d’aquest cotxe descapotat popularitzat als anys 70 i tindreu temps per aturar-vos i fer un brindis i aperitiu tot contemplant les vistes de les vinyes d’Albet i Noya. 

Acabada la ruta, tornareu al celler per conèixer el procés d’elaboració dels nostres vins ecològics i la historia de la família Albet i Noya. Finalitzarem la visita amb una degustació comentada de 3 vins. 

Aquesta activitat està disponible tot l’any (a l’hivern els Meharis estan parcialment capotats) i té un cost de 63 euros per persona. També hi ha la possibilitat de fer un xec regal. 

Grups màxim de 6 persones. Consultar per a grups més grans i altres opcions.


Wine in ModerationNota Legal