10 de gener, 2018

Més curiós, més gran

Després de dues anyades al mercat, els vins més joves i curiosos d’Albet i Noya arriben ara amb una novetat, el format Màgnum de 1,5l. Així, l’anyada 2017 del Curiós Xarel·lo i de la Curiosa rosat (i posteriorment també s’hi afegirà el Curiós Tempranillo) passen a engrossir l’oferta de vins màgnum del celler (format per La Milana, el Chardonnay Col·lecció i l’escumós Brut21).

Les ampolles màgnum (equivalents a dues ampolles convencionals) són ideals per servir vins a copes dins el món de la restauració així com també per compartir en taules de molta gent o esdeveniments socials de gran afluència. A més, les ampolles de vi blanc i rosat segueixen apostant pel tap de rosca, fet que les fa molt atractives i fàcils d’utilitzar tant pels professionals com pels particulars.

Els Curiosos d’Albet i Noya van veure la llum a finals del 2015 substituint l’antiga imatge dels aleshores anomenats ‘Clàssics’. Amb aquest canvi es pretenia arribar a un públic molt més jove, urbà i desenfadat, objectiu que s’ha aconseguit de forma molt satisfactòria. La col·lecció està formada per tres vins joves sense criança: un vi blanc cent per cent xarel·lo, un rosat amb cupatge de Pinot Noir, Merlot i Syrah, i un negre monovarietal d’ull de llebre. Els tres vins estaran disponibles en format 0,75l i 1,5l.Wine in ModerationNota Legal