22 de gener, 2018

El Reserva Martí 2011, or a Millésime Bio

El Reserva Martí 2009 ha tornat a brillar amb un or al certamen Internacional Millésime Bio.
I de quina manera! Ha estat l’únic vi DO Penedès que s’ha posicionat al pòdium dels ors en aquesta fira que se celebrarà a Montpellier del 29 al 31 de gener i que reunirà els principals productors de vi ecològic d’arreu del món.

El Reserva Martí 2009 és un dels nostres vins emblema. S’elabora des de 1994 i és un homenatge al fill de Josep Maria Albet, Martí Albet i Esteve. 
L’anyada 2011 està elaborada amb Cabernet Sauvignon, Merlot, Ull de llebre i Syrah, té criança de 24 mesos en bótes noves de roure francès i 5 anys en ampolla. Ha obtingut medalles d’or en certàmens com Mundus Vini, Decanter, Gilbert&Gaillard o Vinum Nature.

No és l’únic dels nostres vins que s’ha penjat una medalla a Millésime Bio. En la categoria de plata hi trobem el vi blanc El Fanio (monovarietal de Xarel·lo amb 6 mesos de criança en bótes d’acàcia i ous de ciment).

L'equip del departament d'exportació del celler serà present a la fira Millésime Bio des del 29 al 31 de gener a Montpellier. Ens podreu trobar al pavelló A4, taula 706.


Wine in ModerationNota Legal