07 de novembre, 2017

Espectacle solidari de Pallassos sense fronteres a Albet i Noya



El proper dia 19 de novembre els nens seran els protagonistes a Albet i Noya. Juntament amb Pallassos sense fronteres hem organitzat una jornada perquè petits i grans podeu gaudir d’un fantàstic diumenge de tardor envoltats de vinya i rialles.

Des de les 2/4 d’onze del matí, i fins a la una del migdia, hi haurà tallers de circ i espectacles infantils a càrrec de Pallassos sense Fronteres, així com visites al celler i degustació de vins d’Albet i Noya. A primera hora del matí, serà la companyia Los Herrerita l’encarregada de fer un taller de dinàmiques de circ per nens i nenes de totes les edats. I, a partir de les 12, gran espectacle familiar amb El Petit Circ de Mesdiu Moustache, de la companyia Pessic de Circ. Pels pares hi haurà també visites guiades al celler i una zona de winebar on poder descansar i degustar alguns dels vins d’Albet i Noya. L’entrada té un cost/donació de 5 euros. Recomanem inscripció prèvia a visita@albetinoya.cat ja que les places als tallers són limitades.

Ja fa alguns anys que Albet i Noya va deixar d’oferir un lot de nadal al seus clients i col·laboradors i va decidir destinar aquests diners a l’associació Pallassos sense fronteres. Des d’aleshores, hem ajudat a repartir somriures a totes les zones en conflicte del món. Amb la jornada del dia 19 volem contribuir a fer encara més gran aquesta rialla col·lectiva a la vegada que volem donar a conèixer l’Associació i la seva tasca als nostres amics i clients.

Pallassos sense fronteres és una organització no governamental catalana de pallassos, d'àmbit internacional i sense ànim de lucre, fundada a Barcelona el 1993 per un col·lectiu d'artistes procedents del món de les arts escèniques.

Col·laboradors: Pallasos sense Fronteres, Los Herrerita, Pessic de Circ, El Petit Explorador.
Wine in ModerationNota Legal