15 de novembre, 2017

Els nostres millors vins de la Guia de Vins de Catalunya

El Brut Natural Nosodos, l’Efecte Brut Nature Reserva 3 i el xarel·lo El Fanio  d’Albet i Noya han estat tres dels millors vins del nostre celler valorats en la nova edició de la Guia de Vins de Catalunya 2018.
Tres dels nostres vins (dos escumosos i un vi tranquil) s’han situat per sobre de la línia dels 9,50 punt fet que ens donava accès a la gran festa que es va fer dilluns 13 de novembre a les Drassanes de Barcelona i en la qual es van celebrar els 10 anys de la guia elaborada per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo.

L’escumós Nosodos, xarel·lo 100 per cent elaborat amb el mètode ancestral i sense sulfits afegits, s’ha endut la puntuació més alta del celler amb 9’59. Els responsables de la guía l’han definit com a ‘Fresc, elegant, extraordinari, llaminer, sec, llevat, poma, pera i llimona”. També ha fet un bon paper, amb 9,55 punts, l’Efecte Brut Nature Reserva 3, del qual n‘han destacat la frescor, elegància i potència així com les aromes d'aranja, llevats, poma, pera i llimona.

Pel que fa als vins tranquils, el més ben valorat del celler ha estat el Xarel·lo El Fanio amb 9,51 punts. D’aquest vi, Alcover i Naranjo, n’han volgut destacar l’elegància i les aromes complexes de poma, pera, llimona, raïm, meló i mantega.
Wine in ModerationNota Legal