24 d’octubre, 2017

Albet i Noya projecta el documental SAVING WINE dins els actes del MOST FESTIVAL

Del 2 al 19 de novembre se celebra al Penedès i al Priorat la VII Edició del MOST, Festival Internacional de Cinema del vi i el cava.

Enguany, des d’Albet i Noya ens hem volgut sumar a la festa i acollirem, el proper diumenge 5 de novembre, una de les projeccions del festival. Concretament, al nostre celler es podrà veure el documental francès SAVING WINE, que tracta sobre com afecta el canvi climàtic a la vinya i quines són les solucions que proposen des del país veí. 

El canvi climàtic és un tema que ens preocupa, i molt, a Albet i Noya. Per això, des de fa uns anys, estem involucrats en el projecte d’I+D VRIAACC per a la creació de Varietats Resistents i Autòctones Adaptades al Canvi Climàtic (en podeu conèixer més detalls aquí). Prèvia a la projecció del film, Josep Maria Albet farà una petita presentació del projecte i es podran tastar diferents vins del nord d’Europa elaborats amb aquest tipus de varietats resistents als fongs i amb una maduració més tardana.

Us convidem a venir al nostre celler a descobrir l’essència de l’agricultura ecològica i el nostre més ferm compromís amb el medi ambient. Acabada la projecció hi haurà també un tast de vins d’Albet i Noya maridats amb formatges Xerigots.Les entrades per la sessió de ‘Cinema als cellers’ es poden comprar directament a la web del MOST FESTIVAL.

Wine in ModerationNota Legal