05 d’octubre, 2017

12 d'octubre, jornada de portes obertes.

Ja és tradició, el 12 d’octubre deixar-se caure pel Penedès i fer una visita als cellers i espais de la comarca. Des d’Albet i Noya, ens sumem un any més a la iniciativa i obrim de bat a bat les portes del celler perquè pogueu venir a conèixer els nostres vins i la nostra filosofia.El dijous 12 d’octubre, el celler romandrà obert de 10 a 14.30h. S’ofereixen tres torns de visita (10h, 11:30h i 13h). En aquest cas, la visita és gratuïta i inclou la degustació d’un vi. Degut a l’alt nombre de visitants, és indispensable reserva prèvia al 93 899 48 12 o al correu electrònic visita@albetinoya.cat.

Albet i Noya, pioner en el cultiu de vins ecològics des de 1978, és també un dels cellers que més fort ha apostat per l’enoturisme a la nostra comarca els darrers anys. El passat mes de juny vam rebre el premi a la Millor Iniciativa Enoturística per la Federació d’Empresaris del Gran Penedès i Garraf. 

La jornada de portes obertes a Albet i Noya és també una bona oportunitat per col·laborar en l'acció La CURIOSA SOLIDÀRIA que destina part dels seus beneficis al grup Àgata i a la lluita contra el càncer de mama.Wine in ModerationNota Legal