07 de setembre, 2017

Arriba 'La nit dels clàssics'Els jardins d’Albet i Noya acolliran, el proper divendres 29 de setembre, la primera Nit dels Clàssics Penedès, una vetllada musical i gastronòmica que reunirà en un únic espai a 8 productors d’escumosos elaborats sota el paraigua de la Denominació d’Origen Penedès.

En ella, s’hi podran tastar els ‘Clàssics” d’ATRoca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades, Montpicolis i Mas Comptal. L’acte, organitzat des de la Denominació d’Origen Penedès, començarà a les set de la tarda amb un tast d’escumosos prèmium dels cellers participants. Acte seguit, es podrà gaudir d’un sopar-còctel amb propostes gastronòmiques com gambes, pernil ibèric, coca de foie, canelons d’ànec, makis, etc. La música de la jornada anirà a càrrec del grup Keys of soul.

 Les entrades a La nit dels clàssics es poden adquirir a través de la plataforma TIME OUT i tenen un preu de 40 euros. Per aquells que vinguin de Barcelona hi haurà també la possibiltat de venir en autobús.
Wine in ModerationNota Legal