04 de juliol, 2017

“Gaia - Wine & Soul” :activa cos i ment entre vinyes el 16 de juliol a Albet i Noya

Us hem preparat una jornada lúdico-esportiva pel proper diumenge 16 de juliol pel matí. Una nova activitat enoturística que pretén posar en valor els elements de la natura i l’entorn de pau que ens envolta amb la realització d’activitats relacionades amb el benestar personal. 

La jornada començarà a primera hora del matí, a les 9.30h, amb l’arribada dels visitants a Can Vendrell de la Codina i l’explicació de com anirà la jornada. Tot seguit, s’iniciaran els tallers de Txi-kung i Low Pressure Fitness (Hipopressius). Seguidament, hi haurà una classe magistral de Zumba, on el ball i la diversió seran presents de principi a final. 
Cada taller tindrà una durada d’uns 50 minuts aproximadament i estaran dirigits per professionals especialitzats en cada una de les matèries. 
Als voltants de les 13h, tocarà agafar forces amb un aperitiu i degustació de vins i most de raïm al jardí de la finca. 

Les activitats estan pensades per adults, però això no vol dir que els més petits de la casa no disposin d’un espai per ells. S’han organitzat tallers infantils a càrrec de monitors durant tota la jornada on, per exemple, podran aprendre a fer batuts de fruita, practicar una mica de ioga i aprendre a jugar al mític “comecocos”. 

El preu de l’activitat pels adults és de 20€/persona i gratuït pels nens (entre 3 i 13 anys). 

L’aforament de l’activitat és limitat pel que cal reserva prèvia enviant un correu a visita@albetinoya.cat o trucant al T.93.899.48.12.

Us podeu descarregar el programa complet de l'activitat aquí
Wine in ModerationNota Legal