30 de maig, 2017

El festival Vinyasons fa parada a Albet i Noya

El Festival VinyaSons presenta la seva 5a edició amb una línia estratègica basada en la qualitat artística d'una programació portada a terme en cellers emblemàtics de Catalunya.

La V edició del Festival VinyaSons engega el seu recorregut el proper 30 de juny amb la presència d'algunes de les millors veus del panorama actual del jazz, la música d'autor, la música clàssica i el flamenc. Fins el 4 d'agost, artistes com Chicuelo, Marco Mezquida, Judit Neddermann, Celeste Alías, The Hanfris Quartet o el grup coral In Crescendo posaran les notes musicals d'un festival que tan sols amb cinc edicions s'ha convertit en tota una referència musical del petit format. 

Enguany els cellers que hi participen són 11, distribuïts en tres denominacions d'origen: Penedès, Empordà i Bages. La parada al nostre celler és el divendres 14 de juliol amb la veu excepcional de Magalí Sare i al contrabaixista Manel Fortià, amb un directe ric, variat i apte per a tot tipus de públic. 

L'èxit de la passada edició, que se sustentava en l'increment de l'experiència gastronòmica tornarà a ser molt important en el Festival VinyaSons d'enguany. Ametller Origen posa la cuina mediterrània a uns maridatges enològics gràcies als productes premium dels cellers que hi participen. Aquesta acció gastronòmica, sumada a la visita a cada celler i el propi concert, fa que el Festival VinyaSons sigui una de les propostes culturals més atractives de l'estiu. 

El preu de l'entrada és de 35€, incloent visita, maridatge, degustació i concert. Els abonaments de packs per a 3 concerts a un preu de 60€ es poden adquirir exclusivament a través de la web del festival, http://www.vinyasons.com/.
Wine in ModerationNota Legal