28 de març, 2017

Enoturisme per grans i petits durant la Setmana Santa a Albet i Noya

Us presentem un programa d’activitats d’enoturisme especial durant la setmana de Setmana Santa (del 10 al 17 d’abril), amb l’objectiu de que grans i petits, winelovers i amants de la xocolata, puguin gaudir de la festivitat d’una manera diferent i envoltats d’un entorn idíl·lic, sense deixar de banda el món de la vinya el vi. 

S’han preparat dues activitats, una és la Visita al celler en família - Taller de Pasqua, la qual està adreçada principalment a un públic familiar. L’activitat consisteix en separar petits i grans, i mentre els adults visiten el celler per conèixer el procés d’elaboració dels vins ecològics i degusten alguns dels nostres vins, els petits de la casa decoraran i pintaran ous de pasqua o es podran fer la seva pròpia mona. També coneixeran el món del vi i la vinya a través d’activitats i tallers infantils. En tot moment els infants són acompanyats pel grup de monitors de Fem Vinya, especialitzats en la realització de tallers i activitats formatives a cellers. 
El preu d’aquesta activitat és de 10€ pels adults i de 8€ pels nens. Els horaris programats són el divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16 d’abril a les 11.30h i el dilluns 17 d’abril a les 10h. 

L’altra activitat està especialment pensada per aquells a qui dues de les seves grans passions siguin el vi i la xocolata: Ecotast, vins i xocolates ecològics a Albet i Noya. Amb aquesta activitat us proposem un maridatge dolç, ecològic i d'allò més saludable entre els nostres vins i els xocolates ecològics de Chocolates Solé. Abans, es visitaran les instal·lacions del celler per conèixer els inicis dels germans Albet i Noya, la història familiar, present i futur a través de la vinya, celler i sala de bótes. El moment dolç arriba després, on cadascú podrà jugar i descobrir diferents textures, sabors, aromes...i decidir el seu maridatge perfecte.
El preu d’aquesta activitat és de 16€/persona. L’activitat es podrà dur a terme des del dilluns 10 al diumenge 16 d’abril a les 10h.

Per més informació i/o reserves ens podeu enviar un correu a visita@albetinoya.cat o trucar-nos al T.93.899.48.12.


Wine in ModerationNota Legal