18 de novembre, 2016

La Guía Peñín atorga a 14 dels nostres vins més de 90 punts

El Belat, La Milana i el Brut Barrica 21 Clàssic Penedès són els tres vins que han assolit una màxima puntuació, 93 punts 


En les últimes setmanes s’han anat coneixent les puntuacions atorgades per la Guía Peñín 2017, i pel que fa als nostres vins, han estat 14 els puntuats amb més de 90 punts en aquesta edició.

Concretament, tres d’aquests vins han obtingut una puntuació de 93 punts, la màxima d'entre tots els vins puntuats i un vi més que en l’edició anterior. Han estat dos vins negres, el Belat i La Milana, i un Clàssic Penedès, el Brut 21 Barrica, els mereixedors d’aquesta puntuació segons els tastadors de la Guía Peñín. 

A continuació i amb 92 punts, trobem El Blanc XXV i dos vins negres, el Reserva Martí i l’Ocell de Foc. Segueix la llista el vi 100% Xarel·lo, el Fanio, amb 91 punts i per últim i amb 90 punts, set vins més entre blancs, negres, dolços i escumosos: el 3 Macabeus, el Chardonnay Col·lecció, Lignum blanc, Syrah Col·lecció, Dolç Adrià, Brut Nature Reserva 3 i Brut 21. 

Aquestes puntuacions ens situen com el celler amb el màxim de vins puntuats dins tots els vins de la Denominació d’Origen Penedès, i en un segon lloc com a celler que aconsegueix puntuar més vins per sobre dels 90 entre tots els celler de Catalunya, tenint en compte també aquells dins una mateixa denominació d’origen.

Per tant, més que contents i una bona recompensa a la feina ben feta!Wine in ModerationNota Legal