04 de novembre, 2016

El Xarel·lo Curiós llistat com un dels 20 millors blancs segons la revista 'Forbes'

“Fresc i vibrant sense ser excessivament sec. Un blanc amb encant ideal per a festes i aperitius.”Així es com la revista americana Forbes defineix el nostre Xarel·lo jove en un article on llista, segons el punt de vista del crític Nick Passmore, els 20 millors vins blancs per sota de 20 dòlars. 

El vi que apareix en la llista ho fa amb la imatge i etiqueta que s'exporta als Estats Units, però mantenint intacta la qualitat i característiques del xarel·lo de sempre.
El Xarel·lo Curiós és l’únic vi blanc català i de tot l’estat que esmenta el crític vitivinícola, situant-lo a l’alçada de varietats tant icòniques i de renom com el Riesling d’Alsàcia, el Chardonnay de França o el Pinot Grigio d’Itàlia. Tot un reconeixement per la varietat insígnia del Penedès, i que confirma la gran qualitat i personalitat amb la que el Xarel·lo dota als vins blancs. 

El nostre és un Xarel·lo jove triat i collit a mà, com la resta de varietats que treballem, procedent de vinyes joves situades a la finca Can Vendrell de la Codina. Aquest vi d'anyada restarà en les millors condicions de fruitositat i aroma durant els primers dos anys d'embotellat, i és un excel·lent company de menjars lleugers i suaus. 

Aquest és l’enllaç al llistat de tots els vins mencionats: http://www.forbes.com/sites/nickpassmore/2016/10/21/the-best-20-white-wines-under-20/#28e2d8323f4b
Wine in ModerationNota Legal