14 d’octubre, 2016

Treu profit de la tardor gaudint de les nostres experiències gastronòmiques!

Els dies de sol i calor han acabat! També els dies que aprofitàvem per fer activitats a l’aire lliure i gaudir del bon temps, però això no significa que no poguem omplir el nostre temps d’oci amb altres activitats, com per exemple, fer enoturisme i gaudir al mateix temps de la gastronomia local. I això precisament és el que us proposem per aquests mesos més freds: una selecció de propostes gastronòmiques per gaudir del bon vi i menjar que de ben segur us faran entrar en calor! 

Trieu la que més us agradi, truqueu-nos i reserveu la vostra experiència!


Vi i gastronomia: el maridatge perfecte 
Un dia al Penedès per gaudir d’una experiència enogastronòmica amb els cinc sentits: visita i tast de vins a Albet i Noya + dinar al restaurant El Mirador de les Caves amb acompanyament dels nostres vins. 

Preu: 35€/persona de dimarts a divendres. 42€/persona caps de setmana.
Visita disponible tot l'any Descobreix l'Origen: visita al celler, tast de vins in-situ i menú degustació 
Coneix el celler i alguns dels seus vins més emblemàtics tastant-los en el punt on neixen. Començarem l'activitat explicant els inicis en la viticultura ecològica. Tot seguit, continuarem el recorregut pels diferents espais del celler amb un tast in-situ dels vins allà on neixen. La sala de bótes, la cava antiga o la zona dels ous de ciment són alguns dels racons que amaguen històries i vins emblemàtics creats per Josep Maria Albet i Noya. L’activitat acabarà amb un dinar basat en un menú degustació a un dels restaurants més vanguardistes de Sant Pau d’Ordal, Cal Pere del Maset. Una activitat on es brinda el millor de cada casa i on gaudir de 8 dels nostres vins amb la gastronomia local més autèntica. 

Preu: 65 € 
Visita disponible tot l'any 


Sant Pau d'Ordal: Olors i Sabors
L’harmonia perfecte entre la cuina tradicional i els nostres vins ecològics Us proposem gaudir de la típica cuina catalana que ofereix un dels restaurants més emblemàtics de Sant Pau d’Ordal, Cal Xim, a un preu especial durant la setmana i amb un menú preparat especialment per a l’ocasió. Abans i per anar obrint boca, visitarem el celler i tastarem alguns dels nostres vins més singulars. 
Activitat disponible de dilluns a divendres (Dimarts tancat el restaurant). NO APLICABLE A CAPS DE SETMANA I/O FESTIUS 

Preu: 36 € 
Visita disponible tot l'any

Indispensable reserva prèvia per a qualsevol de les opcions trucant al T.93.899.48.12 o enviant un correu a visita@albetinoya.cat
Wine in ModerationNota Legal