28 de juny, 2016

Vins i xocolates a Albet i Noya durant el cap de setmana del Vijazz

De l'1 al 3 de juliol, Vilafranca del Penedès acull la 10a edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès, on el centre de la ciutat es converteix en un mostrador per conèixer i tastar vins del Penedès, i alhora, un escenari a l'aire lliure deconcerts gratuïts de jazz de nivell internacional. 
Aquí en podeu consultar el programa complet: http://vijazzpenedes.com/.

I que més es pot fer durant els dies del Vijazz? Practicar enoturisme i descobrir tot el què ofereix el Penedès! I és per això, que us proposem una activitat que combina els vins amb la xocolata, un joc de textures i sabors! 

Abans però de començar a jugar amb les xocolates, visitarem el celler per conèixer la nostra història, filosofia i el procés d’elaboració dels vins ecològics. 
A continuació i un cop descobert el món d’Albet i Noya, ens endinsarem en el món de la xocolata per tastar diverses textures i sabors de xocolates de la mà de Simón Coll Xocolaters i descobrir per nosaltres mateixos quin és el millor maridatge amb cada un dels vins a tastar. 

Pels més petits de la casa també tenim joc! Ells podran jugar a descobrir quin és el sabor de xocolata que més els hi agrada i combina amb el suc de most del raïm blanc i negre. 

INFORMACIÓ I HORARIS: 
Data: dissabte 2 de juliol 
Horari: de 10h a 11.30h aprox. 
Preu: 15€/persona. Pels menors de 18 anys l'activitat és gratuïta 
Punt de trobada i inici activitat: Albet i Noya (Finca Can Vendrell de la Codina,s/n - 08739 Sant Pau d’Ordal (Subirats). 

Aforament limitat. Imprescindible reserva prèvia enviant un correu a visita@albetinoya.cat o bé trucant al T.93.899.48.12Wine in ModerationNota Legal