09 de juny, 2016

El préssec d'Ordal torna a ser el protagonista a Albet i Noya durant els mesos de juny i juliol

Aquest dissabte 11 de juny serà el dia en que es donarà el tret de sortida al 11è Mercat del Préssec d’Ordal a Sant Pau d’Ordal, una cita on el préssec es converteix en el protagonista del municipi i que aplega a multitud de visitants d’arreu de Catalunya durant tots els caps de setmana de juny, juliol i agost. 
L’horari del mercat és pels matins de 9h a 14h i a banda de comprar préssecs de productors locals, el visitant també podrà participar en activitats, tallers, maridatges...vinculats amb aquest producte i el territori. 

En aquest context, des del celler organitzem enguany i arribant a la quarta edició, la 4a Ruta del Mercat del Préssec d’Ordal. Una activitat on s’uneix la gastronomia local, el préssec i els nostres vins per tal d’oferir una proposta complerta on gaudir del millor del territori a través de tots els sentits. L’experiència comença al propi celler, a la finca Can Vendrell de la Codina, on es coneixerà la nostra filosofia i història junt amb els vins, i es farà una visita guiada per les instal·lacions. A continuació, l’activitat es desplaça a Sant Pau d’Ordal per començar l’itinerari gastronòmic que ens portarà a tres restaurants del poble (Cal Pere del Maset, Cal Saldoni i Cal Xim) per gaudir d’una tapa inèdita elaborada per cada un dels xef del restaurant on el protagonista serà el préssec maridat amb un dels nostres vins.

INFORMACIÓ:
Dies de la ruta: Juny (dissabte 18 i diumenge 26), Juliol (diumenge 03 i diumenge 17) 
Horari de l’activitat: 10.30h a 12.45h. Punt de trobada a les 10.30h a Albet i Noya 
Preu:15€ per persona (grups limitats)
Informació i reserves: visita@albetinoya.cat / t. 93 899 48 12. Imprescindible reserva prèvia.

MARIDATGES:
Cal Saldoni: Ravioli de gamba de Vilanova i préssec d'Ordal, amb el vi blanc El Fanio 2015
Cal Pere del Maset: "Gazpatxo" de préssec d'Ordal amb gelatina de Viognier amb el vi blanc 3Macabeus 2015
Cal Xim: Milfulls de préssec d'Ordal marinat i a la brasa amb fetge d'ànec a la brasa amb l'escumós Clàssic Penedès Brut Nature Reserva 3


Wine in ModerationNota Legal