14 de juny, 2016

Aquest dissabte 18 de juny els nostres Xarel·los seran presents a la 8a Nit dels Xarel·los

El proper dissabte 18 de juny arriba a Vilafranca del Penedès la vuitena edició de La Nit dels Xarel·los, que enguany tindrà lloc al Claustre Sant Francesc de les 20h a les 24h. 

El Restaurant El Gat Blau i la D.O.Penedès proposen una nit d’estiu per gaudir dels vins de Xarel·lo i gastronomia tot acompanyat de musica a càrrec de Duet Guitar By Leo & Xavi Díaz i del millor ambient. 

Pel que fa a nosaltres, hi serem presents amb les quatre referències que actualment el celler elabora 100% Xarel·lo: Curiós Xarel·lo, El Fanio, Nosodos+ vi 2015, Nosodos+ Ancestral 2013. 
A banda, també es podran tastar vins d'altres cellers com Nadal, Martí Serdà, Colet Viticultors, Can Descregut, Castell de Pujades, Oriol Rossell, Pinord, Trias Batlle, Jean Leon i Sumarroca- i gaudir els platillos preparats per la ocasió pel Restaurant El Gat Blau i de l’ampli ventall de formatges de Xerigots, establiment referent elaborador de formatges dins del territori. 

Serà una festa pels sentits, adreçada a un públic de totes les edats i amb inquietuds de descobriment gastronòmic. 
L'acte compta amb la col·laboració de aquells cellers de la DO Penedès, que any rere any elaboren vins monovarietals de xarel·lo, els quals han esdevingut un referent a les cartes de tots els restaurants. 

L'entrada a l'acte inclou quatre degustacions (2 plats i 2 vins),una copa de regal i té un preu de 10€ 

Lloc: Claustre Sant Francesc de Vilafranca 
Dia: Dissabte 18 de Juny 
Hora inici: de 20h a 24h 
Entrades ja a la venda a Formatgeria Xerigots i al Restaurant El Gat Blau


Wine in ModerationNota Legal