02 de maig, 2016

La revista francesa Gilbert & Gaillard destaca clarament els cellers del Penedès Albet i Noya i Gramona per sobre de la resta

Albet i Noya amb 5 medalles , ( 4 d'Or i 1 de plata) i Gramona amb 3 ( 2 d'Or i 1 de plata ) sobresurten d'entre els cellers més guardonats del Penedès per la prestigiosa revista Francesa Gilbert & Gaillard, seguits de 9 cellers més amb dues medalles i 5 cellers amb una medalla : 

***** ALBET I NOYA 
*** GRAMONA
** BOLET
** CAN DESCREGUT
** CASTELL DE PUJADES
** FINCA PARERA 
** ORIOL ROSELL
** PINORD
** ROS MARINA VITICULTORS
** TORRE DEL VEGUER
** TORRES 
* BERRAL I MIRO
* PARATO
* SUMARROCA
* TORELLO LLOPART
* VINS EL CEP 

Els vins guardonats pel celler de Sant Pau d'Ordal han estat El Fanio 2014 i El Blanc XXV 2013 com a vins blancs amb medalla d'or; els vins negres La Milana 2012 i el Reserva Martí 2009 també amb medalla d'or i el Syrah Col·lecció 2012 amb medalla d'argent. 

Els experts, François Gilbert i Evelyn Israel, van realitzar 331 tastos de vins i escumosos corresponents a 114 cellers de les Denominacions d’Origen catalanes, en el marc del concurs internacional de vins Gilbert & Gaillard que, aquest any 2016, ha triat Catalunya com la regió vitivinícola per al desenvolupament exclusiu de la degustació in situ del seu concurs internacional de vins. Per fer-ho, ha comptat amb l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). El grup Gilbert & Gaillard Multimèdia és d’origen francès i compta amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit de la difusió i qualificació del vi; any rere any, organitza les seves degustacions a escala mundial en els 5 continents. Al Concurs Internacional de Vins Gilbert & Gaillard Catalunya 2016 hi van assistir el seu fundador, François Gilbert, el redactor i crític de vins Sylvain Patard i l’enòloga i crítica de vins Evelyn Israel. El resultat d'aquest Concurs Internacional Gilbert & Gaillard Catalunya i la visita a la zona seran difosos en un ampli reportatge i portada que la revista internacional Gilbert & Gaillard ha dedicat a Catalunya. La revista internacional de v ins Gilbert & Gaillard és la segona revista especialitzada més important del món, despres de Wine Spectator , amb 167.000 exemplars distribuïts per cada edició.
Wine in ModerationNota Legal