24 de maig, 2016

Els nostres vins reben dues medalles d’or i tres diplomes d’excel·lència en el 50è concurs de vins de qualitat de la DO Penedes

El BRUT 21 2014 assoleix la medalla d’or com a millor Clàssic Penedès i el CURIÒS Ull de Llebre s’estrena com a millor vi negre jove. 

Els premis de l’Acadèmia de Tastavins Sant Humbert arribaven enguany a la seva 50a edició, essent uns dels més antics d’Europa. 

Dimecres a la nit, es va celebrar a Barcelona el lliurament dels premis DO Penedès als millors vins de la denominació. Els nostres vins van demostrar, una vegada més, el seu alt nivell obtenint, en total, dues medalles d’or i tres diplomes d’excel·lència. De fet, amb aquestes 5 mencions som presents com a finalistes a gairebé totes les categories del concurs. 

De tots ells, destaca l’escumós Brut 21, medalla d’or dins la categoria Clàssic Penedès. Unes elegants bombolles de chardonnay i parellada que ja ostentaven la medalla d’or des de l’any passat i que enguany repeteixen amb aquest guardó. 

En la categoria Negres joves, la medalla d’or se la va endur l’Albet i Noya Curiós Ull de Llebre. Un vi jove, amb una futa increïble i sense fusta que enguany arribava amb una imatge renovada i que ha seduït els membres de l’Acadèmia. 

La resta de mencions han estat pel Syrah Col·lecció 2012, dins la categoria de negres de criança; el Curiosa 2015 Pinot Noir/Merlot pels rosats, i el Xarel·lo Curiós 2015 que ha rebut una menció dins la secció especial Xarel·los del Penedès. L’enòloga del celler, Marga Torres, va recollir els diferents guardons en un sopar que va tenir lloc al Mercat del Born de Barcelona. 

Els Premis DO Penedès premien referències de vins de la DO en diverses categories: blancs joves, blancs criança, negres joves, negres criança, rosats, clàssics i xarel·lo. De cada categoria es reconeixen 5 referències: or, plata, bronze i dos diplomes d’excel·lència. El certamen està organitzat per l’Acadèmica de Tastavins Sant Humbert de Vilafranca del Penedès i és un dels concursos més antics d’Europa.


Wine in ModerationNota Legal