06 de maig, 2016

El vaixell del vi s’atura a Albet i Noya

Un grup de winelovers suïssos recorre les zones vitivinícoles del Mediterrani a bord de l’imponent veler Sea Cloud II

Un centenar de clients d’una empresa distribuïdora de vins suïssa han estat aquests dies al Penedès en una parada del seu trajecte amb l’imponent valer SEA CLOUD II. El grup de winelovers, en la seva majoria suïssos, està recorrent durant una setmana tot el Mediterrani visitant ciutats com Palma, Tarragona, Barcelona, Sète, Marsella o Niça i coneixent de primera mà alguns dels cellers que l’empresa distribueix a Suïssa i Alemanya. 

Durant la seva aturada a Catalunya, el grup va realitzar una exclusiva visita a les vinyes i instal·lacions d’Albet i Noya on, a part de tastar els futurs vins de l’empresa directament de les tines i les bótes, també va poder gaudir d’un dinar a les dependències del celler. 
Alguns dels participants al viatge també van visitar el celler del Priorat Mas Igneus (propietat d’Albet i Noya en un 50%) on van ser rebuts per l’enòloga Yolanda Carazo i el director d’operacions Toni Albet. 

Josep Maria Albet, director tècnic d’Albet i Noya, juntament amb l’enòloga del celler, Marga Torres, també van embarcar-se al Sea Cloud II en el seu recorregut entre Barcelona i Sète per participar en les activitats, tastos i xerrades que tenien lloc a bord del veler. Concretament, l’enòloga d’Albet i Noya va fer una conferència sobre vins naturals sense sulfits on es van poder degustar, entre d’altres, els vins Xarel·lo Nosodos+ 2015 i l’escumós ancestral Nosodos+ 2013. Per la seva part, Josep Maria Albet va protagonitzar una xerrada sobre les varietats experimentals i resistents que va incloure un tast dels vins Marina Rion i Belat (varietats ancestrals recuperades per Albet i Noya). Wine in ModerationNota Legal