18 de maig, 2016

Dos dels nostres vins són guardonats amb dues medalles d’or per la competició internacional Oenoforum a la República Txeca

Dos dels nostres vins negres, l'Ocell de Foc-Les Timbes 2013 i La Milana 2012, s'acaben de posicionar entre els 50 millors vins de la República Txeca i distingits amb medalla d’or en la categoria de vins negres cupatge, dins la competició internacional Oenoforum, guardó atorgat per l'Associació txeca de productors de vi i sommeliers. 

És el primer any que es decideix presentar els vins a aquest concurs, amb la intenció de reforçar la presència de marca i vins dins la República Txeca, on ja hi tenim algunes de les referències representades a través d'un importador i distribuïdor de vins. 

Entre el 23 i el 25 de maig els vins La Milana 2012 i l'Ocell de Foc-les Timbes- 2013 es podran degustar a Praga en aquesta selecció dels 50 millors vins de la República Txeca. 

La Milana i l'Ocell de Foc representen dues apostes del celler a l'hora de treballar amb varietats d’origen català i francès ara fa 58 anys, com són el Marselan, (Garnatxa Negra i Cabernet Sauvignon) , el Caladoc ( Garnatxa Negra i Malbec ) i també l'Arinarnoa ( Cabernet Franc i Tannat ) . De fet, L'Ocell de Foc, que en la propera nova anyada passarà a anomenar-se Les Timbes, ( en honor del terrer d’on prové), és un cupatge d'aquestes tres varietats que busca l'excel·lència i la complexitat que aporten la Garnatxa, el Cabernet Sauvignon, el Malbec, el Cabernet Franc i el Petit Verdot. Per la seva banda, la Milana és un cupatge tradicional de Cabernet Sauvignon, Ull de Llebre i Merlot que s'ha acabat afinant amb Caladoc, que aporta uns tanins dolços i suaus.
Wine in ModerationNota Legal