31 de maig, 2016

Arribem a la Fira Vinum Nature amb 21 medalles als Golden Leaf Awards

Destaca el Clàssic Penedès Brut 21 que s’ha endut el guardó en la màxima categoria, el Golden Leaf Superior 

La mostra reunirà al Museu Marítim de Barcelona més de cent cellers ecològics de tot Espanya 

El proper 20 de juny, Barcelona celebrarà la 6a fira Vinum Nature, un saló de referència que acull els millors vins ecològics de l’Estat. Dins el marc de la fira també es donen a conèixer els Golden Leaf Awards, que reconeixen l’excel·lència entre tots els vins presents a la mostra. 

En l'edició d'enguany els nostres vins han obtingut un total de 21 medalles en el certamen. De tots ells, destaca el Clàssic Penedès Brut 21 que ha sigut distingit amb el GOLDEN LEAF SUPERIOR. L’escumós de Chardonnay i Parellada - que fa pocs dies ja va ser premiat com a millor escumós de la DO Penedès - ostenta aquesta preuada categoria només compartida amb altres dotze vins de tot Espanya. 

A la categoria de GOLDEN LEAF- fulla d’or-, el reconeixement ha estat pels vins blancs El Fanio, Marian Rion i Lignum. També els negres Ocell de Foc i Reserva Martí s’han endut medalla en aquesta categoria així com el Clàssic Penedès Brut Reserva

En l’apartat de SILVER LEAF - fulla de plata- han sigut reconeguts 12 dels nostres vins. Els blancs 3 Macabeus, Xarel·lo i Blanc XXV; el rosat de Pinot Noir , i els negres Belat, Ull de Llebre, La Milana i Syrah Col·lecció. També s’han endut plata, el Dolç Adrià i els escumosos Clàssic Penedès Brut Naure Reserva3 i Pinot Noir Brut Rosat. 

Finalment, el Brut Barrica 21 Reserva 5 i l’escumós ancestral NOSODOS+ s’han endut la medalla de bronze del certamen. Cal destacar que amb 21 medalles, som el celler amb més vins reconegut dins els Golden Leaf Awards. 

La Fira Vinum Nature arriba enguany a la seva 6a edició i se celebrarà al Museu Marítim de Barcelona. Amb més de 100 cellers d’arreu de l’Estat, el Vinum Nature vol ser referent al sud d’Europa en vins ecològics, naturals i sostenibles. Paral·lelament a la fira hi ha també un complet programa de tastos i activitats adreçades als professionals del vi.Wine in ModerationNota Legal