05 de febrer, 2016

Pluja de medalles d'Or al concurs internacional Mundus Vini Biofach 2016

Bon inici d’any pels nostres vins! Que tornen a rebre reconeixements en forma de medalles en concursos internacionals, després de la medalla d’Or atorgada al vi negre Reserva Martí en el concurs francès Millésime Bio 2016 celebrat fa un parell de setmanes a Montpellier.

Aquest cop, ha estat el concurs alemany de vins ecològics Mundus Vini Biofach 2016 qui ha reconegut diversos dels nostres vins amb medalles d’or. Concretament, els quatre vins que el celler va presentar a concurs han estat premiats: el Reserva Martí i Ocell de Foc com a vins negres, el Blanc XXV com a vi blanc i també un escumós Clàssic Penedès, el Brut Barrica 21

En la setena edició d’aquest concurs s’han tastat vins de 15 països diferents per part d’un jurat format per una cinquantena d’experts del sector vitivinícola. En total, s’han premiat 209 vins dels quals 11 amb un Gran Or, 108 amb medalla d’Or i 90 amb medalla de Plata. 

Si comparem els resultats obtinguts en aquesta edició vers l’any passat, l’Ocell de Foc és el vi que repeteix premi, i per tant, aconseguint medalla d’Or durant dos anys consecutius. Han estat nous premis per al vi blanc El Blanc XXV i pel Clàssic Penedès Brut Barrica 21, ja que en anteriors edicions havien estat dels vins inscrits a concurs però sense ser reconeguts amb cap medalla. 

Aquests resultats confirmen el celler de Sant Pau d’Ordal com l’únic celler català i de tot l’estat que aconsegueix quatre medalles d’Or en aquest concurs, fita difícil d’aconseguir si tenim en compte la quantitat de cellers que decideixen presentar les seves referències a concurs.

Així doncs, més que contents per tots aquests reconeixements!

Wine in ModerationNota Legal