16 d’octubre, 2015

Col·laborem amb l'associació Grup Àgata en el Dia Internacional contra el Càncer de Mama

Enguany i en motiu del Dia Internacional contra el Càncer de Mama, volem mostrar el nostre suport vers la causa de la mà de l’Associació Catalana de Dones Afectades de Càncer de Mama (Grup Àgata), www.grupagata.org. 

L’associació va ser creada l’any 1995 amb l’objectiu d’oferir una via d’ajuda a totes aquelles dones afectades de càncer de mama que trobaven en falta informació i suport vers la malaltia. Des de llavors, la principal missió és acompanyar les dones i els seus familiars durant el procés de la malaltia a través de diferents activitats i serveis que ajudin a superar aquest tràngol. 

Des del celler promovem la ‘Setmana Rosa’ per solidaritzar-nos amb la causa, la qual suposa destinar l’ingrés de tot el recaptat en forma de visites a l’associació Grup Àgata durant la setmana del 19 al 25 d’octubre. També durant aquesta mateixa setmana, s’inclourà en les degustacions un vi o escumós rosat, el qual es deixarà a tastar de forma gratuïta jugant amb el fet de que el rosa és el color que s’associa amb la malaltia. 

Tot plegat, un petit granet de sorra amb el que volem recolzar a totes aquelles dones que han patit o pateixen aquesta malaltia, i amb el que esperen ajudi a continuar millorant la vida durant el seu procés de cura.

Ànims i força!


Wine in ModerationNota Legal