10 de juny, 2015

3a edició de la Ruta del Mercat del Préssec d’Ordal a Albet i Noya

Enguany organitzem de nou la Ruta del Mercat del Préssec d’Ordal, celebrant aquest any la tercera edició d'aquesta experiència gastronòmica relacionada amb el préssec, el protagonista del mercat durant els mesos de juny, juliol i agost. 
L'activitat compta també amb la col·laboració de tres restaurants de Sant Pau d’Ordal (Cal Pere del Maset, Cal Saldoni i Cal Xim), encarregats de preparar les tapes que es degustaran durant l'itinerari gastronòmic. 

L’experiència començarà al celler. Una visita a la vinya serà el punt de partida per conèixer l'elaboració dels nostres vins ecològics. Després, es baixarà al poble de Sant Pau d’Ordal per començar l’itinerari gastronòmic. El propi xef de cadascun dels tres restaurants oferirà una tapa inèdita que es maridarà amb un vi d’Albet i Noya. 

Una bona oportunitat per venir a conèixer el mercat i la restauració que l’envolta des d’una vessant més lúdica i gastronòmica, sense deixar de banda el bon vi, complement perfecte per gaudir al màxim d’aquest maridatge. 

INFORMACIÓ: 
Dies de la ruta: 14 i 27 de juny, 5 i 11 de juliol 
Preu:18 € per persona (places limitades) 
Informació i reserves: visita@albetinoya.cat / t. 93 899 48 12


Wine in ModerationNota Legal