07 de maig, 2015

Dos medalles d'Or i una d'Argent pels nostres vins en el Concurs de vins de Qualitat de la DO Penedès

El passat dimarts 5 de maig va tenir lloc al restaurant El Casinet de Sant Salvador l’entrega de premis del 49è Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès, organitzat per l’Acadèmia Tastavins del Penedès i amb el suport de la DO Penedès, que premia als millors vins d’aquesta denominació repartits en diferents categories. 

Els 33 vins finalistes es van poder tastar abans de l’inici del sopar, vins escollits entre un total de 120 mostres presentades i valorades per 24 professionals provinents de diferents àrees vinculades al món del vi (sommeliers, restauradors, enòlegs i periodistes especialitzats).

Pel que fa als nostres vins, tres d’ells han rebut medalla i dos d’ells han estat reconeguts amb un Diploma d’Excel·lència: 

- Medalla d’Or per El Fanio 2013 en la categoria de Blancs Criança 
- Medalla d’Or pel Clàssic Penedès Brut 21 2011 en la categoria de vins escumosos Clàssic Penedès 
- Medalla d’Argent pel Syrah Col·lecció 2011 en la categoria de Negres Criança 
- Diploma d’Excel·lència pel Reserva Martí 2008 
- Diploma d’Excel·lència pel Tempranillo Clàssic 2013 

Tant el vi El Fanio com el Clàssic Penedès Brut 21 repeteixen medalla d’or en l’edició d’enguany, però l’any passat el Fanio se la va endur dins la categoria de Xarel·los. 

Molt contents pels resultats obtinguts, i amb ganes de seguir en aquesta línia de treball per continuar recollint els fruits de l’esforç i treball del dia a dia.
Wine in ModerationNota Legal