19 de desembre, 2014

La Milana i el Xarel·lo Nosodos+ 2013 obtenen medalles al concurs Millésime Bio 2015

Fa poques setmanes es van conèixer els resultats del concurs francès Millesime Bio 2015, concurs que arriba a la 8a edició i que reconeix els millors vins ecològics a nivell mundial. El concurs es celebra a finals de Novembre al sud de França, a Montpellier, i els resultats pels vins guardonats es lliuraran a la fira que porta el mateix nom i que tindrà lloc els propers 26,27 i 28 de gener 2015 a Montpellier.

En total s’han presentat i evaluat 1.250 vins, dels quals 374 han rebut medalla. Concretament, 85 vins han rebut medalles d’or, 171 de plata i 118 de bronze. 

Dos dels nostres vins han estat guardonats, La Milana 2011 amb medalla d’or i el vi Xarel·lo Nosodos+ amb medalla de bronze. 

La Milana ha estat l’únic vi negre, entre les quatre denominacions d’origen catalanes representades i que han obtingut medalla amb algún dels seus vins, mereixedor d’una medalla d’or. Per tant, el concurs el posiciona com el millor vi negre català d’entre totes les mostres presentades. 

Destacar també la medalla de bronze obtinguda pel vi Xarel·lo Nosodos+ 2013, pel fet d’haver assolit aquest bon resultat sent un vi elaborat sense la utilització de conservants i antioxidants afegits, sinó que simplement seguint una línia de treball molt acurada i fina per tal de potenciar i preservar al màxim la qualitat d’un gran raïm com és el Xarel·lo.
Wine in ModerationNota Legal