01 de desembre, 2014

Ja està disponible la Guia de Vins de Catalunya 2015

El nostre Clàssic Penedès Brut Reserva ha estat l’escumós més ben puntuat, 9,32 punts sobre 10, dins la categoria de cava/vi espumós de la DO Penedès.

A finals de la setmana passada es van conèixer les puntuacions dels vins presentats a la Guia de Vins de Catalunya 2015, una guia que aquest any arriba a la 7a edició. Aquest any, l’equip liderat per Jordi Alcover i Sílvia Naranjo ha tastat més de 1550 vins de totes les DO catalanes, aproximadament el mateix nombre que en l'edició anterior. 

La guia presenta els vins d’una forma directa i recolzant-se en les imatges, sinònim de comunicació instantània i directa i més actual pel que fa al temps disponible per a qualsevol consulta, apunten. Així doncs, els vins es poden trobar classificats segons colors i formes que descriuen el tipus de vi: vi blanc tranquil sense bota, vi d’agulla blanc sense criança en bóta, vi negre tranquil sense criança en bóta...i així fins a 11 tipologies. També hi ha una classificació segons colors per a descriure el tipus de cava o vi espumós: cava o vi espumós Brut Nature, cava o vi espumós Brut Nature criança, cava o vi espumós Brut… Cada un dels vins es pot trobar classificat segons denominació d’origen a la qual pertany. 

Pel que fa als nostres vins, la puntuació mitja obtinguda en aquesta edició 2015 ha estat de 9,06, un pèl més alta que la obtinguda en l’edició 2014 (8,96). En total vam presentar-hi 22 vins, dels quals 15 han obtingut una puntuació superior als 9 punts sobre 10, destacant el Clàssic Penedès Brut Reserva amb una puntuació de 9,32 punts, el més ben puntuat dins la categoria de cava/vi espumós de la DO Penedès

Per aquells que volgueu comprar la guia, està disponible a través de la web de la www.guiadevinsdecatalunya.com per un preu de 25€. També hi ha la opció de descarregar-se la aplicació 'App de la Guia' per Android i Iphone per un preu de 1,79€ i accés ilimitat a totes les funcionalitats.
Wine in ModerationNota Legal