13 de novembre, 2014

Patrocinadors de la jornada EcoSostenibleWine

El proper 26 de novembre es celebra la jornada EcoSostenibleWine a Vilafranca del Penedès, de la qual en som patrocinadors i participants. Durant la jornada es duran a terme conferències internacionals entorn la Vitivinicultura Ecològica, Sostenible i Canvi Climàtic. 

En aquesta quarta edició es debatrà sobre l’actual sistema de producció ecològica, ja que existeix una forta demanda per part del sector d’avançar més enllà de l’estricta reglamentació. 

Cada vegada més, el consumidor internacional demana vins elaborats més enllà de la producció ecològica que respectin el medi ambient, preservin el paisatge i el territori i afrontin els reptes climàtics actuals. Tenint en compte aquestes premisses, EcoSostenibleWine 2014 pretén establir nous models de viticultura que permetin assolir aquests objectius. 

Alguns dels consells i pràctiques sostenibles que es van comunicar des de l’EcoSostenibleWine 2012 van ser la millora de la utilització d'energies renovables, la implantació de tècniques per racionalitzar l'ús de l'aigua, la seva reutilització al celler, el càlcul de la petjada de carboni o les conseqüències de la sostenibilitat en la producció, comercialització, promoció, territori, etc. 

Inscripcions obertes a www.ecososteniblewine.com !


Wine in ModerationNota Legal