05 de novembre, 2014

Participem en el I Premi Triodos Empreses, impulsat per Triodos BankEl banc ètic europeu Triodos Bank impulsa el I Premio Triodos Empresas, amb l'objectiu de reconèixer la imprescindible tasca de les empreses i projectes que el banc finança en els àmbits cultural, social i mediambiental. 

Igual que nosaltres, 5 projectes més són els finalistes de la primera edició d’aquest premi, provinents de difererents sectors d’activitat: dos de l’àmbit social, dos de l’àmbit cultural i dos de l’àmbit mediambiental. 

La selecció d’aquests 6 participants s’ha realitzat tenint en compte l’impacte social positiu de la seva activitat, la representativitat en el sector i l’enfocament innovador. 

Fins el 15 de desembre i a través d’aquest enllaç, http://www.triodos.es/es/empresas-instituciones/nuestros-sectores/premio-triodos-empresas/, es podrà votar el projecte que més agradi, mitjançant la visualització d’un vídeo de presentació de cada un dels projectes de durada aproximada d'un minut i mig. 

Hi haurà un únic guanyador, que s’emportarà un premi de 10.000€ per continuar ampliant i desenvolupant la tasca que actualment realitza dins l’àmbit social, cultural o mediambiental. 

 Animeu-vos a votar!!Wine in ModerationNota Legal