17 d’octubre, 2014

II Speed Tasting Qalidès amb gastronomia del xef estrella Michelin, Jordi Vilà

Si et vas perdre la primera edició de l'Speed Tasting, aprofita la segona oportunitat de participar en aquesta original experiència, un exclusiu tast de vins de terrer dels 14 cellers que formen l'associació Qalidès entre els que hi som nosaltres, juntament amb: Can Feixes, Mas Comtal, Jean Leon, Gramona, Miguel Torres, Can Ràfols dels Caus, Jané Ventura, Avgvstvs Forvm, Castellroig –Sabaté i Coca, Finca Viladellops, Pardas, Mas Candí i Parés Baltà.

La dinàmica de l'Speed Tasting consisteix en que un representant de cada celler ha de fer la presentació del seu vi en un màxim de 6 minuts. Cada vi serà maridat amb gastronomia seleccionada per a l'ocasió, de la mà del xef Jordi Vilà posseïdor d'una Estrella Michelin. En el moment que sona la música. els assistents s'han de moure cap una altra taula i descobrir el següent vi.
Per tal de que els participants puguin explicar i expressar les sensacions que els transmet cada vi a través de les xarxes socials, s'ha creat el hashtag #SpeedTasting.

L'esdeveniment tindrà lloc el proper: 24 d'octubre de 19h a 21h a la sala 39 de la Fàbrica Moritz de Barcelona, C/ Ronda Sant Antoni 41, 08011 Barcelona.

Les places són limitades i ja estan a la venda a través del portal LetsBonus per un preu de 39€: http://es.letsbonus.com/barcelona/octubre-speed-tastig-estrella-michelin-moritz-267962

El Speed Tasting compta amb la col·laboració de Fàbrica Moritz i LetsBonus.


Wine in ModerationNota Legal