13 d’octubre, 2014

El Xarel·lo Clàssic i el Pinot Noir Merlot Clàssic protagonistes en la nit dels Premis Vinari 2014

L'Auditori de Vilafranca del Penedès va acollir el passat divendres a la nit l'acte de lliurament de la segona edició dels Premis Vinari, guardons nascuts amb la voluntat de donar a conèixer els millors vins de Catalunya.

La gala ha estat l'acte final de la segona edició dels Premis Vinari, que van arrencar abans de l'estiu amb una convocatòria a tots els cellers catalans i que ha aconseguit la participació de 783 referències, entre vins emparats a les dotze Denominacions d'Origen de Catalunya i vermuts.
Set tastos eliminatoris durant els mesos de maig, juny i juliol, cinc dels quals als territoris de diverses DO i dos a l'establiment barceloní Monvínic, i un tast final, celebrat el passat 15 de setembre al Celler Cooperatiu Rubí, han donat pas a la gran nit dels vins catalans, en què s'han lliurat 163 guardons als millors vins.

Els vins han participat en tretze categories, cadascuna de les quals ha rebut un Vinari d'Or, tres Vinaris de Plata i cinc Vinaris de Bronze. Així mateix, s'han lliurat els Vinari Especial a la Producció Ecològica i els Vinaris Especials a les DO, que reconeixen els tres millors vins de cadascuna de les dotze Denominacions d'Origen de Catalunya.

Pel que fa a nosaltres, vam rebre 4 diplomes on un dels nostres vins va ser el clar protagonista, el Xarel·lo Clàssic, mereixedor de:

- Vinari d'or especial de la DO PENEDÈS per al Xarel·lo Clàssic 2013
- Vinari especial Ecològic al millor vi blanc jove per al Xarel·lo Clàssic 2013
- Vinari de plata als Millors Blancs Joves per al Xarel·lo Clàssic 2013

El Pinot Noir Merlot Clàssic 2013 es va endur el Vinari de Bronze dins la categoria de rosats.

 Moltes gràcies per aquests reconeixements!

Wine in ModerationNota Legal