17 de setembre, 2014

Tast de vins, esmorzar entre vinyes i visita al celler

El cicle de tastos monogràfics del TRESC celebra una nova sessió el proper divendres 26 de setembre, on els protagonistes seran els nostres vins. Durant la sessió, de dues hores aproximadament i dirigida pel sommelier Xavi Barba, es degustaran 6 vins: 3 Macabeus, El Fanio, Xarel·lo Nosodos, La Milana, Ocell de Foc i Dolç Adrià.

L’activitat es durà a terme al local especialitzat Entrevins de Barcelona, al barri de Sants, i s’iniciarà a les 19h. El preu és de 15€ pels socis del TRESC i la compra es pot realitzar a la seva pàgina web o accedint directament al següent enllaç de la promoció:

http://www.tresc.cat/fitxa/vins/45025/Tast-monografic-vins-del-celler-Albet-i-Noya. 

A més a més,l’endemà del tast organitzem una visita amb esmorzar entre vinyes, el dissabte 27 de setembre a les 10.45h a la nostra finca. La jornada, d’una durada aproximada de dues hores i mitja, s’iniciarà amb un esmorzar de pagès entre vinyes, i tot seguit, s’iniciarà el recorregut per les instal·lacions del celler on es descobrirà com s’elaboren els vins del nostre celler. Per finalitzar, es farà un tast de 3 vins. El preu de l’activitat és de 15€ i també es poden aquirir els tiquets a través de la seva web i/o enllaç:

http://www.tresc.cat/fitxa/vins/45028/Visita--esmorzar-entre-vinyes-al-celler-Albet-i-Noya. 

Us hi esperem!


Wine in ModerationNota Legal