22 de setembre, 2014

Reserva Martí 2008 obté medalla d'or al Mundus Vini Gmbh 2014El nostre vi negre Reserva Martí 2008 ha estat guardonat amb Medalla d'Or en l’edició d'enguany d’Estiu del Premi Internacional Mundus Vini, dut a terme a Neustadt (Alemanya) entre el 27 i el 31 d’agost passat.

En aquesta edició d’estiu s’hi van presentar més de 6.000 referències de vi d’arreu del món que van ser tastats i jutjats per un panell de 160 tastadors professionals, entre enòlegs, analistes, comerciants, sommeliers, gastrònoms i periodistes especialitzats procedents de 38 països diferents.

És la 5ª medalla d’Or que el Reserva Martí aconsegueix en aquest certamen des de que va néixer l'any 2001, sumant-li 2 medalles més d’Or a l’edició Mundus Vini Biofach dels 2 darrers anys (edició 2013 i 2014).

El Reserva Martí és un vi d’alta gamma que s’elabora a partir del raïm de les varietats Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah procedent de les finques d’Albet i Noya : Can Vendrell  i Can Milà , collides i triades a mà, que aconsegueix la seva màxima expressió després d’un afinat de mes de 24 mesos en barriques de roure francès que li conferiran una gran complexitat aromàtica.

Wine in ModerationNota Legal