08 de setembre, 2014

Finalistes als Vinari 2014

Els Premis Vinari, enguany en la seva segona edició, ja tenen escollits els seus 216 vins finalistes. Entre els cellers elaboradors de les mostres finalistes hi trobem Albet i Noya.

El certamen té com a objectiu difondre el coneixement i el reconeixement dels vins catalans dins el nostre territori.
Per fer-ho, enguany, s’ha apropat més a les diferents zones elaboradores perquè siguin els mateixos elaboradors els que tinguin el protagonisme d'aquests premis dins l’àmbit de la gastronomia catalana.

La fase preliminar d’aquest concurs doncs, es va dur a terme en diferents àmbits de tot el territori català on durant els mesos d’estiu uns 60 professionals del món del vi, mitjançant tastos a cegues, varen decidir els 216 vins finalistes; tasca difícil tenint en compte la quantitat de mostres presentades, un total de 783 entre vins i vermuts. Només una de cada 4 mostres presentades va obtenir una puntuació prou elevada per poder formar part dels finalistes als Premis Vinari 2014.

 El tast final dels premis es durà a terme el proper 15 de setembre al Celler Cooperatiu de Rubí, però la gala d'entrega de premis no serà però fins al 10 d’octubre, així haurem d’esperar encara una mica a saber si hem sigut mereixedors d'algun d’aquests importants Premis.
Wine in ModerationNota Legal