23 de juny, 2014

El Reserva Martí entre els "100 vins catalans que has de conèixer"

El nostre Reserva Martí és considerat un dels “100 vins catalans que has de conèixer” essent el vi d’Albet i Noya més valorat arreu del món, amb una trentena de medalles d’or guanyades.

Fou el primer vi de reserva que vam elaborar, esdevenint un vi sofisticat i complex. El Reserva Martí és un vi amb un cupatge de ull de llebre, cabernet sauvignon, syrah i merlot i rep el nom de Martí, el fill del Josep Maria Albet, propietari, enòleg de la finca i un gran precursor del conreu de la vinya i l’obtenció de vins de forma ecològica.

El Reserva Martí és un dels 100 vins catalans que s’han de conèixer, però n’hi ha 99 més, 14 d’ells són del Penedès i no us els podeu perdre.

Segons els autors : “Per nosaltres, la realitat és que la majoria de catalans no coneixem els vins catalans. Com sabeu, no es pot estimar allò que no es coneix” - cita textualment el llibre dels 100 vins. Els escriptors del llibre: Lluís Tolosa, experimentat escriptor i divulgador de la nostra cultura, la del vi i també d’altres guies per conèixer més en profunditat què amaga Catalunya, i Clara Antúnez, jove entusiasta, reconeguda sommelier basa la seva carrera a formar i divulgar la cultura de la gastronomia i del vi.

Tant Lluís com Clara ja havien col·laborat i escrit altres publicacions conjuntament i en aquesta ocasió volien apropar el seu coneixement dels vins catalans que, per la seva trajectòria de reconeixement a nivell mundial, el lector no pot deixar de conèixer.
Wine in ModerationNota Legal