09 de juny, 2014

Concert a la fresca "La Follia dels catalans" a Can Vendrell

En motiu de les celebracions del Tricentenari del 1714, el Grup Folia Baroque, un conjunt amb un ampli repertori en música barroca, s'hi suma oferint un concert-recitatiu de música de l'època inspirat en l’espectacle Victus que l’Orquestra Simfònica del Vallès ha interpretat en el marc d’aquestes celebracions.

La follia dels catalans és un espectacle històric-musical, a on la música de cambra fa de fil conductor de la Història de la Guerra de Successió a Europa, creant una petita crònica musical sobre una gran guerra. La selecció d’obres musicals i de textos s’ha realitzat des del contingut, il·lustrant les Corts de les nacions en litigi i cada moment crucial en el conflicte, fins a l’emocionant final del setge de Barcelona l’Onze de setembre de 1714, amb la Sonata La Folia d’A. Corelli.


El concert es durà a terme el proper dissabte 14 de juny a les 22:00 al Jardí del Celler Albet i Noya, a Can Vendrell de la Codina, en un entorn paisatgístic màgic molt apropiat per acompanyar l'espectacle de la millor manera.

El celler oferirà una copa de cortesia del seu escumós del Penedès en acabar el concert a tots els assistents que desitgin gaudir d'aquest escumós tan especial, elegant i fi que s'elabora a Albet i Noya.

L'entrada és gratuïta, no us perdeu aquesta oportunitat!Concert recital organitzat pel Consell Comarcal del Penedès, dins el marc que del Tricentenari 1714-2014 que organitza la Generalitat de Catalunya.
Wine in ModerationNota Legal