27 de maig, 2014

Or i Plata als Decanter World Wine Awards

En l’edició del Decanter World Wine Awards, que es va celebrar la passada setmana a Londres, vam obtenir dues molt bones medalles. Per una banda, La Milana 2009 va obtenir, per segon any consecutiu medalla de plata i per altra banda, un merescut or per l’escumós Penedès Brut Barrica 21, 2007.

En l’edició d’enguany es varen tastar més de 14.800 vins d’arreu del món, amb més de 46 països participants, fent de la competició la més gran a nivell mundial. A nivell espanyol, es varen premiar un total de 1728 vins repartits en 51 medalles d’or, 180 de plata, 527 de bronze i 474 distincions. La gala del lliurament de premis tindrà lloc el proper 24 de juny al Blue Fin Building de Londres acollint d’aquesta manera els grans vins premiats d’arreu.

L’escumós Penedès Brut Barrica 21 va ser guardonat amb medalla d’Or, havent obtingut una puntuació total de 9,5 sobre 10. Aquest escumós blanc elaborat a base de Pinot Noir i Chardonnay va fer la seva primera fermentació en barriques de roure francès nou i un cop acabada la segona fermentació envelleix durant més de 30 mesos en contacte amb les mares per transferir-li l’expressió aromàtica i elegància que aconsegueix aquest escumós.

La Milana 2009 va ser guardonat per segon any consecutiu amb medalla de Plata i recentment ja havia estat també guardonat amb medalla de bronze al International Wine Challenge. La Milana és un vi elaborat amb cupatge de 4 varietats, Caladoc, Cabernet Sauvignon, Ull de llebre, Merlot, fan que sigui un cupatge internacional, dels més diferenciats que tenim a la zona, utilitzant tant varietats autòctones com forànies. El vi envelleix en barriques de roure francès durant 16 mesos per aconseguir el cos i el caire singular que el caracteritzen.

 Ja ho saben, seguim treballant doncs per oferir la màxima qualitat en els vins que elaborem, cuidant-ne i tenint-ne una respectuosa cura a la vinya i també al nostre celler.
Wine in ModerationNota Legal