24 d’abril, 2014

El Fanio 2012, el millor xarel·lo del Penedès

3 medalles d'or i un diploma d'excel·lència han estat els guardons que hem recollit aquesta setmana durant l'entrega de premis del 48è Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès.

El Fanio 2012 ha estat guardonat amb medalla d'Or i aquest premi el classifica com a millor xarel·lo del Penedès.
Enguany els organitzadors han afegit una categoria nova reservada exclusivament als vins elaborats amb xarel·lo donada la importància d'aquesta varietat en el nostre territori. Això significa un pas endavant que permet consolidar i promocionar el xarel·lo com la varietat insígnia del Penedès.

També hem obtingut medalla d'Or pel Pinot Noir/Merlot Clàssic 2013 i pel Brut 21 Barrica i un diploma d'Excel·lència pel Brut Nature Reserva 3.


El Concurs de Vins de Qualitat de la DO Penedès, organitzat per l’Acadèmia Tastavins del Penedès, amb el suport tècnic de la DO Penedès, és un dels concursos més antics de Catalunya i de l'estat espanyol, i premia els vins embotellats sota la DO Penedès, a partir de la valoració d’un jurat constituït per prestigiosos sommeliers, periodistes, enòlegs i restauradors, en tast a cegues.
Aquest any s'hi han presentat 130 mostres d'uns seixanta cellers diferents.


Un bon repartori de gaurdons que ens consolida al nostre territori i que confirma la qualitat d'uns vins ecològics treballats amb seny i amb estimació.
Wine in ModerationNota Legal