27 de març, 2014

Or pel Reserva Martí al concurs Vinalies Internationale

El Reserva Martí 2007 guanya una medalla d’or al prestigiós concurs Vinalies Internationale 2014 de París.

Aques vi ha estat elaborat a partir d'una acurada selecció dels millors raïms de diferents parcel·les del voltant de Can Vendrell. Collit a mà i triat en taula de selecció de cadascuna de les varietats que formen el complex cupatge, són els principals factors d’aquest resultat.
Ull de Llebre, Cabernet Sauvignon, Merlot i Syrah i un envelliment de 24 mesos en barriques de roure francès i d’un període d’envelliment en ampolla, fan d’aquest vi de collita 2007 una gran joia complexe en aromes, sedosa i elegant.

Després de l’acumulació de 31 medalles d’or al llarg de la trajectòria d’aquest vi, aquest últim reconeixement fa constatar la seva qualitat i distinció en un mercat internacional cada cop més complex.

El concurs Vinalies Internationale que s’ha celebrat a París aquest mateix mes de març està organitzat i dirigit per la Union des Oenologues de France. El jurat, format per professionals del sector, ha tastat més de 3.500 mostres provinents de tot el món. Concretament de 40 països diferents. Aquest concurs és ja un dels més consolidats internacionalment i ja arrossega més de vint edicions anuals.


Wine in ModerationNota Legal