26 de febrer, 2014

Jancis Robinson destaca la nostra trajectòria

Jancis Robinson, la periodista britànica i editora de llibres relacionats amb el món del vi, ha publicat recentment un article relacionat amb el nostre celler.

Destaca Albet i Noya com un dels cellers més innovadors en l’elaboració de vins de la zona Penedès i explica el perquè de la nostra marxa de la DO Cava. Ho comenta dins el marc d’aquesta nova situació que s’ha creat dins el Penedès i, a part d’enumerar els cellers que han fet el mateix canvi, n’explica la raó principal. La mala imatge que s’està projectant del cava a l’exterior és incompatible amb els cellers que elaboren escumosos de qualitat.
També destaca la tasca que estem fent des del 1998 amb el projecte de recuperació de varietats antigues i que presenten una resistència a les malalties fúngiques molt elevada.
    

Sempre és gratificant que des de l’exterior, i sobretot a través d’una veu de gran prestigi internacional com és la de Jancis Robinson, es comenti positivament el bon resultat d’anys de dedicació, d’innovació i d’esforç.

Aquí teniu l’enllaç de l’article:
http://www.jancisrobinson.com/tasting_articles/ta20140202.html
Wine in ModerationNota Legal