12 de febrer, 2014

3 medalles d'or en el concurs Mundus Vini BIO-FACH 2014

En el concurs internacional Mundus Vini Bio-fach 2014, -ja en la seva 5º edició-, hem estat guardonats amb 3 merescudes medalles d’or pels vins: Reserva Martí 2007, un complex i sofisticat vi negre, ben estructurat en boca, La Milana 2009, un vi de finca ben expressiu i harmònic i també pel més desenfadat i madur, Lignum Negre 2011.


Aquest certamen és organitzat per l’acadèmia alemanya Mundus Vini en el marc de l'espectacular fira de productes ecològics BIO FACH. Aquesta es fa anualment a Nuremberg i s’encamina a promoure els vins ecològics de qualitat i la seva comercialització. Esdevé així any rere any un referent mundial del sector del vi ecològic, ja que es dóna a conèixer a través de la mateixa fira i de les publicacions de la reconeguda editorial Meininger.

El passat 10 i 11 de desembre, es va dur a terme el certamen, un jurat professional format per 50 membres, integrat per enòlegs, productors, distribuïdors, sumillers i periodistes procedents de 15 països diferents varen degustar els vins per fer-ne la conseqüent valoració.

En aquesta darrera edició, es van valorar més de 600 vins ecològics, segons categoria, procedència, qualitat,... per poder guardonar només els millors vins amb les medalles d’Or Superior, Or i Plata. Es van atorgar un total de 6 medalles d’Or Superior, 118 medalles d’Or i 123 de Plata.

Una fantàstica notícia que ens anima a seguir treballant amb constància i persistència per seguir obtenint grans vins de qualitat.
Wine in ModerationNota Legal