09 de desembre, 2013

El restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú convida 20 personatges top del món del vi català en un sopar d'excel·lència

El passat 23 de novembre del 2013, va tenir lloc una de les darreres edicions de l’any del ja esperat sopar-tast a cegues que ofereix el restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú.

En aquesta ocasió acompanyat de comensals tan distingits dins l’actual món vitivinícola com Lluís Ariza, Josep Maria Albet i Noya, Albert Canela, Damià Deàs, Joan Duran, Marta Estany, Maite Esteve, Emili Esteve, Josep Antoni Garcia Garcia, Joan Gómez Pallarès,  Jaume Gramona, Joan Juvé, Antonio Orte, Joan Roca, Núria Ruiz, Sandra Sala, Mariona Vendrell , Òscar Villagarcia, Nacho Vicente i Elena Yepes.


José Gallego juntament amb la seva família i col·laboració van oferir a la gran taula imperial més d’una vintena de vins ben diferents per tastar, des d’un escumós del Penedès fins a un Spätlese de Riesling provinent d’Alemanya, passant per una gran oferta de vins de gran qualitat i diferents curiositats d’arreu, com ara malbec d’Argentina, grans vins de França, Alemanya, Bierzo, Jerez, Màlaga, Ribera del Duero, Conca de Barberà, Costers del Segre, Penedès o un cava elaborat amb Xarel.lo vermell , tot acompanyant-los d’un ampli ventall de les seves suculents especialitats entre les quals trobàvem la gamba de Vilanova, els calamars que mai poden faltar, déntol al seu punt i també un bacallà exquisit.

Sens dubte un sopar únic, per uns comesals excepcionals, que va fer exaltar en tots sentits als assistents.
Wine in ModerationNota Legal