12 de setembre, 2013

Tots amb la Via Catalana

Ahir va ser un dia històric!
Des d'Albet i Noya vem col·laborar amb la organització de la Via Catalana i vem acollir dins el celler una vintena d'autocars que venien de Sant Quirze del Vallès.

Estàvem tots preparats des de primera hora del matí.
Uns fent visites a tots aquells que es van acostar a passar el dia al voltant del seu tram i altres, organitzant l'aparcament pels 18 autocars que a les 13.30h van començar a entrar. Venien buits. Tot just havien descarregat a més de mil persones a Sant Pau d'Ordal.

El nostre entorn va quedar transformat... riuades de gent caminant cap a la N-340 per posicionar-se en el seu tram, banderes catalanes per a la independència per tot arreu, un color groc que destacava per damunt de tots els altres, famílies senceres, amics,... Realment es va viure un ambient festiu impressionant!Per la tarda, un cop acabat l'acte de la cadena humana, les riuades de gent es van tornar a repetir. Però aquest cop en direcció a Albet i Noya on els autocars els esperaven per tornar-los cap a casa.
Mentre passaven per la porta de casa nostra, els donàvem la benvinguda oferint-los catànies. Res millor per endur-se un trosset de la cultura gastronòmica del Penedès.


Wine in ModerationNota Legal