20 de juny, 2013

Vine a tastar el Mercat del Préssec de l’Ordal amb nosaltres

Els propers dissabtes 29 de juny, 20 de juliol i 17 d’agost, hem organitzat juntament amb tres restaurants de Sant Pau d’Ordal, Cal Xim, Cal Saldoni i Pere del Maset, una experiència d’alta gastronomia relacionada amb el préssec.

Com cada any, els caps de setmana de juny, juliol i agost, els productors de préssec de l’Ordal s’instal·len a la plaça de Sant Pau d’Ordal per oferir el seu producte. Un producte d'alta qualitat i acabat de collir.

Aquest any, hem plantejat la possibilitat de conèixer el mercat i la restauració que l’envolta des d’una vessant més lúdica i més gastronòmica. Farem gaudir als amants del vi i de la bona taula a través d’una ruta de tapes relacionades amb el protagonista del mercat, el préssec.

L’experiència començarà al celler. Una visita a la vinya serà el punt de partida per conèixer aquest celler pioner en viticultura ecològica. Després, es baixarà al poble de Sant Pau d’Ordal per començar l’itinerari gastronòmic. El propi xef de cadascun dels tres restaurants oferirà una tapa inèdita que es maridarà amb un vi de casa nostra.

Serà un itinerari guiat en el que el préssec, el vi i la bona companyia seran els ingredients perfectes per gaudir d’aquesta experiència!


Wine in ModerationNota Legal