13 de març, 2013

Vine a visitar-nos en burricleta! Una proposta 100% sostenible

Ahir mateix va quedar inaugurada la ruta circular des de Vilafranca del Penedès fins al nostre celler.

Aquesta proposta reflexa la vocació d’oferir als clients i visitants del Penedès una nova manera de fer enoturisme respectant la natura, fent esport de manera suau i encetant la visita al celler des de les vinyes.
D’aquesta manera els visitants arriben tranquils, sense presses, al seu ritme, integrats a la natura i amb pau interior.

La ruta està pensada per grups, famílies o parelles que vulguin passar un dia al Penedès d’una manera 100% sostenible: poden arribar a Vilafranca en transport públic i fan la ruta circular amb la Burricleta des de Vilafranca fins el celler entre vinyes, on podran gaudir d'una visita i un tast de vins. Poden dinar al llarg del camí de pícnic o en un restaurant i tornen pedalant cap a Vilafranca per un nou camí.


La proposta segueix la nostra filosofia, on es respecte i s’estima la natura i l’entorn. L’increment de la demanda d’oci ecològic i sostenible, ha sigut el motiu per a buscar noves fórmules per a satisfer els visitants que busquen quelcom diferent, original i experimental.

Amb la burricleta s’incorpora un GPS amb audioguia per tal que el grup pugui anar sol, sense perdre’s i marcant el ritme del passeig. En alguns punts estratègics del recorregut s’escolten locucions referents a l'entorn on el grup es troba i aporta petits coneixements culturals.
Tota una experiència entre vinyes!

Aquí teniu l'enllaç del facebook de Burricleta Penedès-Garraf per tal de poder fer la reserva:
http://www.facebook.com/burricletapenedesgarraf
Wine in ModerationNota Legal