11 de febrer, 2013

Dues medalles d’OR pel Reserva Martí i el Xarel.lo Clàssic

Un dels concursos de nivell internacional més importants del món, el Mundus Vini Biofach, acaba de reconèixer l’alt nivell dels nostres vins i escumosos i ens ha guardonat amb 2 medalles d'or i 3 de plata.

Les medalles d’or han estat pel Reserva Martí 2008 i el Xarel·lo Clàssic 2012, dos dels icones del celler, per la seva trajectòria i pels premis que ens han fet gaudir. Mentre que les medalles de plata han estat per La Milana 2006, el Lignum Negre 2010 i l’escumós Brut Nature Gran Reserva 2009.

Aquest Gran Premi es celebra a Alemanya des de l’any 2001. L’èxit i la credibilitat d’aquest concurs és un fet, ja que la participació en nombre de vins i de països ha anat creixent any rera any. Aquest darrer, el 2012, s’hi han presentat més de 6.000 vins provinents de més de 40 països diferents i ha calgut la participació de més de 250 jutges per tal d’avaluar cada mostra.

Aquest any s’ha demostrat la qualitat dels vins catalans en general, ja que tenint en compte que només es pot atorgar medalla a un 30% dels vins presentats al concurs, 9 medalles han estat per vins catalans de les quals 6 han estat del Penedès, la DO més guardonada del país.

Aquest reconeixement ens dona alegria i optimisme per continuar amb la nostra tasca, amb l’elaboració de vins i escumosos ecològics i amb la filosofia de continuar innovant, investigant i demostrant el màxim respecte cap el medi ambient.


Wine in ModerationNota Legal