28 de desembre, 2012

Enguany hem recaptat una xifra solidària rècord per La Marató de TV3 i per l’entitat Pallassos sense Fronteres

Aquest any hem aconseguit el rècord en la recaptació de diners que, com cada any, dediquem a algunes de les accions més solidàries del nostre país:

Per una banda, hem aconseguit 1.872€ per La Marató de TV3, un dels actes més solidaris, rellevants i consolidats de Catalunya i que aquest any destina la recaptació a la lluita contra el càncer.

I per una altra, hem destinat 1.500€ a Pallassos sense Fronteres, una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1993 i que intenta millorar la situació emocional de la infància que pateix conflictes bèl•lics o catàstrofes naturals mitjançant espectacles còmics realitzats per pallassos.

Per aconseguir-ho vem organitzar diverses activitats al celler al llarg de tota la setmana del 10 al 16 de desembre. Activitats molt participatives i dinàmiques, com per exemple, el tast de vins directament des de les bótes i des dels dipòsits d’acer inoxidable. Una experiència en la que els assistents van descobrir una forma de tastar molt diferent i van tenir la oportunitat de tastar vins en procés d’elaboració.

També es van oferir visites més tradicionals en les que al llarg del recorregut pel celler es van donar a conèixer les tasques que es fan a la vinya, el procés de l’elaboració del vi, nocions bàsiques de tast, etc. Gràcies a la participació dels visitants i dels recursos que habitualment es destinen als obsequis de Nadal, hem recaptat una molt bona “xifra solidària”: 3.372€

Volem agraïr la participació de tots el amics, clients i proveïdors per haver aconseguit aquest rècord .
Moltes gràcies a tothom!
Wine in ModerationNota Legal