07 de novembre, 2012

Albet i Noya i Mas Igneus reben el màxim guardó dels premis Vinum Nature 2012, la Fulla Daurada

El Pinot Noir-Merlot Clàssic 2011 d’Albet i Noya (DO Penedès) i el FA112 2008 del celler Mas Igneus (DOQ Priorat) han rebut la Fulla Daurada, màxim guardó dels premis Vinum Nature 2012 organitzats anualment per Ecomundis, una de les empreses amb més renom especialitzada en gestió i comunicació sostenible.

Després d’un tast a cegues de 650 vins realitzat com a base per la classificació dels vins ecològics catalans i espanyols per la Guia Vinum Nature 2013, només quinze han estat els guardonats amb la màxima categoria i els que han rebut el premi “Fulla Daurada: vi ecològic de qualitat excel•lent”.

L’entrega de premis es va fer ahir mateix durant la cloenda de la conferència EcosostenibleWine, que va tenir lloc a Vilafranca del Penedès i que va debatre l'adaptació dels actuals sistemes de producció ecològica a l'escenari que planteja el canvi climàtic, especialment pel que fa a l'adaptació i la sostenibilitat de la vinya i el vi en un futur immediat. Un tema de gran interès pel sector vitivinícola i també pel consumidor.

Per una banda hem estat un dels patrocinadors d'aquest fòrum i per l'altre, el Josep Maria Albet ha participat com a ponent de la taula rodona que va debatre sobre el mercat i l'ecosostenibilitat.
Wine in ModerationNota Legal